Rådgivning og Prototyper

Vi kan tilbyde at være en aktiv sparringspartner i forbindelse med produktmodningen og design og eventuel produktion af prototype værktøjer.

Vi kan hjælpe med at lave nogle hurtige 3D printede emner, hvor vi både kan lave prototyper med FDM eller SLA teknologi.

Hvis I har behov for at få udarbejdet en hurtig prototype i en decideret støbeform, men samtidig har behov for at visse detaljer er af høj-præcision, så kontakt os, da vi er ret sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, hvor vi både kan få fremskaffet en hurtig prototype, og opfylde specifikke tolerancekrav til jeres emne.

Vi tilbyder rådgivning om optimalt design i forhold til plaststøbning af mikro emner, og ”best practice” for placering af indløb og antal kaviteter, skillelinjer, udstødning af emner,og generelt for design i forhold til  den efterfølgende plaststøbning af emner.

Vi kan 3D tegne det færdige værktøj, baseret på det færdige emne design. Vi benytter Solidworks som tegneværktøj.

Når vi fra jer har et endeligt designet emne, kan vi udarbejde et tilbud på at tegne- og producere værktøjet, og vi kan også komme med en estimeret plastemnepris ved et givent årligt aftræk. Se også nærmere omkring vores værksted og plaststøberi.

GALLERI – RÅDGIVNING