Værksted

Vi er en værktøjsfabrik med højt kvalificerede værktøjsmagere, der har mange års erfaring i mikro plastic værktøjsfremstilling. Vi har blandt andet nyeste teknologi til CNC fræsning, trådgnistning og sænkgnistning. Vi leverer blandt andet emner til høreapparat- og øvrige mikro audio industrier, men kan generelt levere løsninger til alle industrielle formål af mikro plastic emner.

Vi kan hjælpe med at få genereret hurtige prototyper i form af benyttelse af 3D printede plastemner hvor vi kan benytte både FDM eller SLA printteknologi, og vi kan eventuelt efterfølgende eller også direkte udarbejde hurtige prototypeforme til afprøvning af konstruktionen.

Vi kan producere sprøjtestøbeværktøjet i eget værksted, og for emner hvor vi har specialiseret os i støbeforme til mikro emner med krav om 1/1000 dele af millimeters nøjagtighed.

Når vi forestår plaststøbningen sørger vi for at vedligeholde- og reparation af værktøjerne på eget værksted, samt forsvarlig identifikation og opbevaring af værktøjerne.

I special tilfælde kan vi også producere plast- og gummi værktøjer der sendes direkte til kunderne, som så selv står for efterfølgende støbning.

GALLERI – VÆRKSTED